Havaj

Havajské ostrovy mají kuchyni poměrně jednoduchou, ale i tak chutnou. Vzhledem k poloze ostrovů je na nich zemědělská produkce velmi omezená a tak obyvatelé využívají především přírodní suroviny a potraviny, které ale samozřejmě v současnosti doplňují dovozem. 

Tradiční potraviny na Havaji jsou například chlebovník, taro, batáty, banány nebo cukrová třtina a samozřejmě ryby. Jídla, která z nich dokáží připravit, jsou překvapivě chutná.

Seřadit
Nalezeno 1 receptů
Zobrazení

Filety z tuňáka vložíme do misky, zalijeme kokosovým mlékem, ananasovou šťávou, osolíme, opepříme a necháme hodinu marinovat. Cibuli oloupeme,...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 50 min

Rybí filety z tuňáka a lososa (zbavené kůže) nakrájíme na stejně velké kousky. Pomeranče i grapefruity oloupeme a rozebereme na dílky. Do misky...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 28 min

počet položek na stránku

×

Přidávat recepty
mohou pouze přihlášení uživatelé.

Stačí se přihlásit nebo registrovat

TOPlist