Polynésie

Ostrovy Polynésie mají kuchyni založenou především na vlastních přírodních zdrojích, které doplňují potravinami a surovinami dopravovanými letecky na lodích. Pěstování zemědělských plodin nebo chov hospodářských zvířat zde vzhledem k poloze a rozloze v podstatě není možný.

Nejčastěji připravované jsou hlavně ryby, chlebovník, batáty, banány a cukrová třtina. V Polynésii ale i z mála potravin umí připravit skutečně velmi chutná jídla...

Seřadit
Nalezeno 2 receptů
Zobrazení

Filety z tuňáka vložíme do misky, zalijeme kokosovým mlékem, ananasovou šťávou, osolíme, opepříme a necháme hodinu marinovat. Cibuli oloupeme,...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 50 min

Rybí filety z tuňáka a lososa (zbavené kůže) nakrájíme na stejně velké kousky. Pomeranče i grapefruity oloupeme a rozebereme na dílky. Do misky...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 28 min

počet položek na stránku

×

Přidávat recepty
mohou pouze přihlášení uživatelé.

Stačí se přihlásit nebo registrovat

TOPlist