- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
Zbožíznalství
Zde najdete snad úplně vše o nejrůznějších potravinách a surovinách - ovoci, zelenině, masu, rybách, luštěninách atd. Nechybí ani jednoduché vysvětlení různých kuchařských výrazů nebo gastronomických názvů postupů. V tomto rozsáhlém gastronomickém slovníku najdete požadované informace nejen podle abecedy, ale i pomocí fulltextového vyhledávání. Pro ještě jednodušší a rychlejší hledání lze využít i jednotlivé kategorie.
Ústřice atlantská (ústřice americká)
Původní oblastí rozšíření je severoamerické pobřeží Atlantského oceánu od Kanady po Mexiko. Ústřice atlantská se kultiv...
Ústřice čínská (ústřice suminoe)
Jedná se o asijský druh ústřic, pocházející z východoasijských a japonských vod. Od konce 90. let minulého století...
Ústřice portugalská
Původně byla rozšířená podél atlantského pobřeží jižního Portugalska a Španělska po Maroko, vyskytovala se také ve Středozemní...
Hlíva ústřičná
Hlíva ústřičná – latinsky Pleurotus ostreatus – nazývaná také Hiratake, je velmi chutná jedlá houba z čeledi hub hlívovitých. Obsahuje mnoho zdraví prospěšných lá...
Ústřice jedlá
Původně je rozšířená v Atlantském oceánu od Norska po Maroko a v celé oblasti Středozemního moře. Dnes jsou téměř vzácnost&...
Ústřice obrovská
Jedná se o tichomořský druh, původně rozšířený ve východní Asii. Chov ústřice obrovské má dlouhou tradici v Japonsku a v&...
Ústřice kumamoto
Jedná se o tichomořský poddruh ústřic, původem z japonské zátoky Kumamoto. Ústřice kumamoto je blízkou příbuznou ústřice obrovsk...
Ústřice olympia
Jedná se o původně místní druh ústřic na západním pobřeží Ameriky. Populace těchto ústřic byly v důsledku intenzivního vý...
Ústřice australská
Původně je rozšířená podél jihovýchodního pobřeží Austrálie a kolem Nového Zélandu. V této oblasti se také ...
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android Mobilní verze webu