Téma: Servírování
Odkud pochází beránek jako velikonoční symbol?
Velikonoce s sebou nesou mnoho symbolů, ale čestné místo na svátečním stole zaujímá právě velikonoční beránek.…
celý článekČlánky
Sklizeň jahod: Jaké vlastnosti mají a proč je jíst pravidelně?
Jahody jsou oblíbené sezónní ovoce s hydratačními vlastnostmi. Můžete je jíst syrové, přidávat do smoothies nebo dělat výborné jahodové…
celý článekSezóna grilování je tu. Jak správně grilovat?
Sezóna grilování začíná. Jakmile se večery oteplí natolik, že se dá pohodlně trávit venku, grily a podpalovače zmizí z pultů obchodů a my…
celý článekPopeleční středa: začíná 40 dní půstu
Postní doba je obdobím, ve kterém se katolíci na celém světě postí a činí pokání, což je má připravit na nejvýznamnější křesťanské svátky…
celý článekSnadné a rychlé recepty.
Aktivita uživatelů
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupit