Téma: Servírování

Odkud pochází beránek jako velikonoční symbol?

Velikonoce s sebou nesou mnoho symbolů, ale čestné místo na svátečním stole zaujímá právě velikonoční beránek.…

celý článek
 

Recept dne

Rybí filé pečené na másle (minutka)
 

Články


Sklizeň jahod: Jaké vlastnosti mají a proč je jíst pravidelně?

Jahody jsou oblíbené sezónní ovoce s hydratačními vlastnostmi. Můžete je jíst syrové, přidávat do smoothies nebo dělat výborné jahodové…

celý článek

Sezóna grilování je tu. Jak správně grilovat?

Sezóna grilování začíná. Jakmile se večery oteplí natolik, že se dá pohodlně trávit venku, grily a podpalovače zmizí z pultů obchodů a my…

celý článek

Popeleční středa: začíná 40 dní půstu

Postní doba je obdobím, ve kterém se katolíci na celém světě postí a činí pokání, což je má připravit na nejvýznamnější křesťanské svátky…

celý článek