Gastroslovník

Zde najdete snad úplně vše o nejrůznějších potravinách a surovinách - ovoci, zelenině, masu, rybách, luštěninách atd. Nechybí ani jednoduché vysvětlení různých kuchařských výrazů nebo gastronomických názvů postupů. V tomto rozsáhlém gastronomickém slovníku najdete požadované informace nejen podle abecedy, ale i pomocí fulltextového vyhledávání. Pro ještě jednodušší a rychlejší hledání lze využít i jednotlivé kategorie.

Quinoa - merlík chilský

Quinoa nepatří přímo mezi obiloviny, má však stejné použití. Obsahuje vitaminy skupiny B, železo, draslík, zinek, hořčík, měď a mangan. Quinoa neobsahuje lepek. Chutí trochu připomíná mák. Připravuje se podobně jako rýže, lze ji připravit i nasladko jako samostaný pokrm.

Nejhledanější

Nejsou zde žádné hledané položky.

 
×

Přidávat recepty
mohou pouze přihlášení uživatelé.

Stačí se přihlásit nebo registrovat

TOPlist