Kuchařky
Třídit podle:
- Podle hodnocení
- Podle názvu
Kuskus je pšeničná nebo ječná krupice. Jeho příprava je velmi jednoduchá a rychlá – zalévá se horkou vodou nebo vývarem. Kuchařka na jídla z kuskusu nabízí mnoho vyzkoušených jídel – připravte si například kuskus s kuřecím masem nebo zeleninou, ale…
generována automaticky
Lasagne jsou původně tradiční italské jídlo, které se připravovalo pečením v troubě z velmi širokých plátků těstovin, bešamelu a mletého masa. V současnosti se používá více různých dalších ingrediencí a naše kuchařka na lasagne nabízí mnoho…
generována automaticky
Kuchařka na nejlepší teplé předkrmy. Teplý předkrm se servíruje po polévce, případně polévku nahrazuje. Měl by správně být malý, lehký a zároveň alespoň mírně pikantní, protože povzbuzuje chuť k jídlu. Naše kuchařka nabízí teplé předkrmy ze zeleniny…
generována automaticky
Kuchařka na nejlepší zavařeniny! Připravte si vynikající kompoty, džemy a marmelády z různých druhů ovoce, zavařte okurky, rajčata, papriky a další druhy zeleniny. Zde najdete vše o zavařování třešní a dalšího ovoce, zavařování rajčat, okurek a jiné…
generována automaticky
Grilování je velmi oblíbené a naše grilovací kuchařka vám nabídne velmi mnoho možností, s kterými bude každé vaše grilování víc než vydařené. Najdete zde nejrůznější marinády na drůbeží, hovězí i vepřové maso a ryby, recepty na grilování zeleniny,…
generována automaticky
Domácí zmrzlina a nanuky jsou mnohem zdravější a chutnější, než kupované. Tato zmrzlinová kuchařka vám nabízí ovocné, smetanové i jogurtové zmrzliny mnoha chutí. Příprava zmrzliny není složitá, potřebujete jen kvalitní suroviny, případně formu na…
generována automaticky
Studené předkrmy se většinou servírují při slavnostních příležitostech před polévkou. Velmi často to je paštika nebo salát, různě upravená vejce nebo pomazánky. Tato kuchařka na studené předkrmy vám nabízí i mnoho dalších možností a když se na…
generována automaticky
Studené polévky jsou vynikající osvěžení v horkých letních dnech. Lahodné gaspacho nebo studená okurková polévka jsou asi nejčastěji připravované, ale naše kuchařka studených polévek obsahuje mnoho dalších. Vynikající je například i studená rajská…
generována automaticky
Zahuštěné polévky mohou být i chutná rychlá večeře nebo svačina. Nejčastěji se připravují z kuřecího nebo hovězího masa, ryb a zeleniny. Zahušťují se jíškou, smetanou, mlékem, vejci, rýží, luštěninami i chlebem. V naší kuchařce zahuštěných polévek…
generována automaticky
Krémové polévky se připravují především z různých druhů zeleniny a luštěnin. Často se konzumují i jako rychlá večeře nebo oběd. Kuchařka krémových polévek nabízí oblíbenou hrachovou, květákovou nebo čočkovou polévku, nechybí samozřejmě ani…
generována automaticky
Základem čirých polévek je silný vývar z kvalitního hovězího nebo drůbežího masa, do kterého se pak přidávají další ingredience. Kuchařka na čiré polévky obsahuje skutečně ty nejlepší a je zde samozřejmě polévka s játrovými knedlíčky, polévky s…
generována automaticky
Připravte si ty nejlepší pomazánky pro všední den i slavnostní příležitosti!Můžete použít různé suroviny – sýry, tvaroh, zeleninu, houby, drůbeží maso a mnoho dalších…záleží jen na vás, na co máte chuť. Kuchařka nejlepších pomazánek vám případně…
generována automaticky
Paštika, aspik nebo terinajsou vynikajícím a chutným zpestřením jídelníčku. Jejich příprava je poměrně snadná, důležité jsou především kvalitní suroviny. Kuchařka na nejlepší paštiky, aspiky a teriny vám navíc poskytne dostatek inspirace a na…
generována automaticky
Tradiční kuchyně Plzeňska vznikla především z chodských a šumavských jídel. Je pro ni typické vepřové maso, brambory, omáčky a knedlíky, hovězí guláš, jablečný závin – štrúdl, a samozřejmě pivo. Specialitou jsou kynuté bramboráky. Tyto a další…
generována automaticky
Typická jídla regionální kuchyně Vysočiny jsou poměrně jednoduchá, ale zároveň chutná. Základem kuchyně je koprová, křenová, houbová a také švestková omáčka, dále brambory a hrách. Kuchařka z Vysočiny nabízí mnoho zajímavých receptů, mimo jiné se…
generována automaticky
Krkonošská kuchyně nabízí mnoho zajímavých a chutných jídel. Nejznámější je asi tradiční krkonošské kyselo, bramboráky nebo česnečka, vynikající je i cibulačka, rizoto s houbami nebo čočka na kyselo, vyzkoušet byste měli i medovec s marmeládou.…
generována automaticky
Tradiční slezská kuchyně nabízí mnoho zajímavých jídel. Čočková polévka, bramborové placky nebo bigos jsou známé, ale slezská kuchařka nabízí i jiné typické speciality, jako je například rozkula, grochule, kelurubková mačka, kraple se špenátem,…
generována automaticky
Připravte si ty nejlepší pomazánky pro všední den i slavnostní příležitosti!Můžete použít různé suroviny – sýry, tvaroh, zeleninu, houby, drůbeží maso a mnoho dalších…záleží jen na vás, na co máte chuť. Kuchařka nejlepších pomazánek vám případně…
generována automaticky
Rýže je chutná a dietní. Po celém světě se pěstuje mnoho druhů a při přípravě některých jídel, jako je například rizoto, je potřeba použít ten správný. Tato kuchařka jídel z rýže nabízí známá jídla, ale vyzkoušet můžete třeba indiánskou rýži,…
generována automaticky
Avokádo je velmi chutné a zdravé, v současnosti už i snadno dostupné a tak bychom měli jeho prospěšných vlastností maximálně využít. Plody avokáda jsou také oblíbené mezi vegany a vhodné pro Paleo dietu. Avokádová kuchařka nabízí vynikající…
generována automaticky
Mořské plody jsou stále víc oblíbené a naše kuchařka obsahuje jedinečná jídla právě z darů moře. Krevety, humr, chobotnice, kalamity, mušle a další mořské plody si můžete připravit a vychutnat na mnoho různých způsobů. Mořské plody jsou navíc velmi…
generována automaticky
Králičí maso se v poslední době konzumuje stále více. Je lehce stravitelné, zdravé, má nízký obsah tuku a tak je vhodné i pro diety a při hubnutí. Nejčastěji se připravuje králík na smetaně nebo pečený králík, naše kuchařka ale obsahuje mnohem víc…
generována automaticky
Jehněčí maso je velmi zdravé, má nízký obsah tuku a je velmi vhodné pro dietní stravování, hubnutí i bezlepkovou dietu, ale i pro děti a sportovce. Může se připravit na mnoho způsobů. Naše kuchařka nabízí jedinečná jídla z jehněčího masa, která…
generována automaticky
Kuchařka na jídla z krůtího masa, podle kterých si můžete připravit krůtí stehna nebo medailonky nebo vynikající krůtí guláš, samozřejmě nechybí ani pečená krůta. Krůtí maso je velmi kvalitní a lehce stravitelné, labužníci tvrdí, že má devět chutí.…
generována automaticky
Nigella Lawsonová je známá především ve Velké Británii. Je autorkou mnoha kuchařských knih a moderátorka gastronomických televizních show. K vaření, ale především konzumaci, má velmi osobitý přístup. Tato kuchařka Nigelly Lawsonové nabízí její…
autor: Nigella