autor: Šárka Hnízdová

Rybí maso je velmi zdravé a lehce stravitelné, v jídelníčku by mělo být poměrně často. Kapr, pstruh nebo losos se připravují nejčastěji, ale chutných ryb a jídel z nich je mnohem víc. Tato kuchařka na jídla z ryb obsahuje samozřejmě polévky i hlavní jídla, ale i různé předkrmy, saláty a další rybí lahůdky.
více >
< méně
Vše | Hlavní chod | Ostatní
-
Rajčatovo-citronová ryba
25 min
Fólii rozřežeme na čtyři stejné díly a do středu každého položíme dva plátky citronu a na ně rybí filet. Poklademe rajčaty nakrájenými na plátky a cuketou nakrájenou na kolečka. Ochutíme pepřem, solí a posypeme nasekanou petrželkou. Zabalíme a...
-
Grilovaná ryba
40 min
-
-
Obalovaný kapr smažený
40 min
-
-
Z ryby odřízneme ploutve a vložíme jí do větší nekovové nádoby. Šťávu z citrónu...
Hlavní chod
Ostatní
X