Salát z červeného zelí a červené řepy
20 min.
Ingredience
- 1šálekČervená řepa
 - 2lžíceOlej stolní
 - 1lžíceOcet kvasný lihový
 - 1špetkaCukr krupice
 - 0,5lžičkaSůl
 - 0,5kusZelí hlávkové červené
 - 0,5kusCibule
 
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
62 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
3 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Nakrájené zelí krátce spaříme v okyselené vodě a necháme v ní vychladnout.
 - 2Potom přidáme k zelí cukr, jemně nakrájenou cibuli, nastrouhanou řepu a přilijeme olej. Osolíme a okyselíme podle potřeby.
 - 3Salát podáváme dobře vychlazený.
 
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.