Jednoduchý recept

Hrášek dušený po selsku

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 10044

Ingredience

6 ks Brambory
390 g Hrášek
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
0,5 kávová lžička Sůl
500 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 222 kcal
Kilojoule 929kJ
8% Sacharidy 29 g
12% Tuky 9 g
6% Sodík 119 mg
15% Bílkoviny 8 g

Hrášek dušený po selsku postup přípravy receptu:

1

Na rozehřáté máslo dáme na kostky nakrájené brambory, hrášek, vše osolíme a podlijeme vodou (nebo vývarem.) Pod pokličkou dusíme doměkka a do vysmahnutí šťávy.

2

Hotový pokrm jen protřeseme.

Poznámka

Podáváme jako přílohu k masu a minutkám.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept