Recept

Filé s rajčatovým protlakem a křenem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 10065

Ingredience

2 ks Cibule
1 ks Citrony
700 g Filé z aljašské tresky
0,5 ks Křen
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
2 polévková lžíce Protlak rajčatový
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 245 kcal
Kilojoule 1 023kJ
3% Sacharidy 11 g
12% Tuky 9 g
3% Sodík 61 mg
57% Bílkoviny 32 g

Filé s rajčatovým protlakem a křenem postup přípravy receptu:

1

Omyté porce filé osolíme a poprášíme hladkou moukou.

2

Na másle sklovitě zpěníme cibuli nakrájenou na kroužky, vložíme na ni filé a po obou stranách je opečeme. Cibule nesmí zhnědnout.

3

Nakonec přidáme trochu zředěný protlak, mírně podlijeme a dusíme.

4

Podáváme sypané nastrouhaným křenem a ozdobíme dílky citronu. Vhodnou přílohou jsou vařené brambory nebo rýže.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept