Recept

Filé s rajčaty a cibulí

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 10066

Ingredience

2 ks Cibule
750 g Filé z aljašské tresky
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
5 g Petržel - nať
3 ks Rajčata
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 251 kcal
Kilojoule 1 049kJ
2% Sacharidy 8 g
12% Tuky 9 g
3% Sodík 64 mg
61% Bílkoviny 34 g

Filé s rajčaty a cibulí postup přípravy receptu:

1

Omyté porce filé osolíme, poprášíme moukou a po obou stranách je opečeme na másle.

2

Na opečené filé navršíme na jemné kroužky nakrájenou cibuli, plátky oloupaných rajčat, pokapeme máslem a posypeme nasekanou petrželkou. Pečeme (nebo dusíme) asi 15 minut.

3

Podáváme s opečenými bramborami nebo s hranolky. Zdobíme listy hlávkového salátu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept