Filé s rajčaty a cibulí

30 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
251 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
9 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté porce filé osolíme, poprášíme moukou a po obou stranách je opečeme na másle.
  • 2
    Na opečené filé navršíme na jemné kroužky nakrájenou cibuli, plátky oloupaných rajčat, pokapeme máslem a posypeme nasekanou petrželkou. Pečeme (nebo dusíme) asi 15 minut.
  • 3
    Podáváme s opečenými bramborami nebo s hranolky. Zdobíme listy hlávkového salátu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.