Recept

Játrová nádivka do telecího hrudí

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 10102

Ingredience

0,5 ks Cibule
150 g Játra telecí
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Petržel - nať
1 polévková lžíce Strouhanka
1 špetka Sůl
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

29% Kalorie 569 kcal
Kilojoule 2 382kJ
4% Sacharidy 15 g
48% Tuky 36 g
29% Sodík 577 mg
82% Bílkoviny 46 g

Játrová nádivka do telecího hrudí postup přípravy receptu:

1

Na másle zpěníme jemně nakrájenou cibuli, přidáme nasekanou petrželku a ihned odstavíme z ohně.

2

Přimícháme mletá játra, žloutky, koření a nakonec lehce vmícháme pevný sníh z bílků spolu se strouhankou.

3

Nádivkou plníme kapsu v hrudí volně, při pečení nabyde. Zbylou nádivku upečeme v menší formě.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept