Jednoduchý recept

Bernský páreček

  • Rakousko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 10122

Ingredience

150 g Anglická slanina
1 špetka Pepř cayenský
4 ks Párky Frankfurtské
150 g Sýr Ementál (Primátor)

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 476 kcal
Kilojoule 1 993kJ
1% Sacharidy 2 g
57% Tuky 43 g
16% Sodík 312 mg
36% Bílkoviny 21 g

Bernský páreček postup přípravy receptu:

1

Párky podélně nařízneme tak, aby na koncích držely spolu.

2

Do zářezu vložíme sýr okořeněný cayenským pepřem, párky obalíme dlouhým plátkem slaniny a upevníme párátkem.

3

Gril potřeme olejem a párky opékáme do křupava.

4

Podáváme s chlebem nebo s pečivem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept