Bujonové brambory

30 min.
Rakousko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
171 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
4 g
Sacharidy
27 g
Vláknina
5 g
Cukr
530 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupané brambory nakrájíme na čtvrtky, omyjeme, zalijeme vývarem, osolíme a opepříme.
  • 2
    Přidáme na nudličky nakrájený pórek, kmín a nasekanou celerovou nať. Vše uvaříme hodně doměkka.
  • 3
    Podáváme se zbylým vývarem, povrch posypeme nasekanou pažitkou.
  • 4
    Bujonové brambory jsou vhodnou přílohou k vařenému hovězímu masu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.