Zdravý recept

Bujonové brambory

  • Rakousko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 10124

Ingredience

750 g Brambory
5 g Celer - nať
0,5 kávová lžička Kmín celý
5 g Pažitka
1 špetka Pepř bílý
50 g Pórek
1 kávová lžička Sůl
0,5 l Vývar z hovězích kostí

Nutriční hodnoty jedné porce

9% Kalorie 171 kcal
Kilojoule 715kJ
7% Sacharidy 27 g
6% Tuky 4 g
33% Sodík 654 mg
17% Bílkoviny 10 g

Bujonové brambory postup přípravy receptu:

1

Oloupané brambory nakrájíme na čtvrtky, omyjeme, zalijeme vývarem, osolíme a opepříme.

2

Přidáme na nudličky nakrájený pórek, kmín a nasekanou celerovou nať. Vše uvaříme hodně doměkka.

3

Podáváme se zbylým vývarem, povrch posypeme nasekanou pažitkou.

4

Bujonové brambory jsou vhodnou přílohou k vařenému hovězímu masu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept