Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 10126

Ingredience

750 g Brambory
100 g Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
5 g Petržel - nať
3 ks Rajčata
0,5 kávová lžička Sůl
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 347 kcal
Kilojoule 1 453kJ
7% Sacharidy 26 g
34% Tuky 25 g
6% Sodík 119 mg
10% Bílkoviny 5 g

Provensálské brambory postup přípravy receptu:

1

Omyté brambory uvaříme ve slupce a rozkrojíme je podélně na čtvrtky.

2

Na pánvi prudce rozehřejeme olej a brambory opečeme dozlatova. Posypeme je oloupanými, nasekanými rajčaty, nasekanou petrželkou, utřeným česnekem, osolíme a opepříme. Nakonec brambory krátce opečeme.

3

Podáváme jako přílohu k jehněčí pečeni a ke grilovaným pokrmům.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept