Jednoduchý recept

Parmice nachová na fenyklu

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 10132

Ingredience

2 ks Fenykl sladký - hlíza
2 polévková lžíce Olej olivový
1 kg Parmice
1 polévková lžíce Pastis
1 špetka Pepř černý mletý
2 ks Rajčata
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 345 kcal
Kilojoule 1 443kJ
1% Sacharidy 3 g
17% Tuky 13 g
18% Sodík 369 mg
88% Bílkoviny 50 g

Parmice nachová na fenyklu postup přípravy receptu:

1

Fenykl nakrájíme podélně na tenké nudličky, rajčata omyjeme a rozkrojíme na kolečka. Společně orestujeme cca 15min na rozpáleném oleji. Poté přidáme pastis, ochutíme solí a šťávu necháme zredukovat.

2

Očištěné, vykuchané ryby naplníme zeleninovou směsí, položíme na čtverce pečicího papíru, ochutíme solí, pepřem a uzavřeme do balíčku.

3

Pečeme v troubě předehřáté na 180C cca 10min, ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept