Recept

Slané lívance - příloha k pečením

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 10179

Ingredience

180 g Mouka polohrubá
70 g Máslo čerstvé
50 g Olej stolní
2 dl Smetana 12% (konzumní)
1 špetka Sůl
4 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

28% Kalorie 547 kcal
Kilojoule 2 289kJ
10% Sacharidy 36 g
52% Tuky 39 g
7% Sodík 140 mg
25% Bílkoviny 14 g

Slané lívance - příloha k pečením postup přípravy receptu:

1

Máslo utřeme se žloutky, přilijeme smetanu, lehce vmícháme sníh z bílků a nakonec mouku.

2

Upečeme lívanečky obvyklým způsobem a uchováme je na teple.

3

Podáváme jako přílohu k bílému pečenému masu nebo k dušené zelenině.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept