Telecí hrudí glazované

105 min.
Rakousko

Ingredience

    • 100gramůZelenina kořenová
    • 1lžičkaSůl
    • 1000gramůTelecí hruď
    • 2kusyTelecí kosti
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
526 kcal
Bílkoviny
44 g
Tuky
37 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
500 mg
Vápník
18 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté hrudí vykostíme a odstraníme chrupavky. Maso osolíme a zvolna pečeme na podkladu z nasekaných kostí a kořenové zeleniny. Přilijeme malé množství vody.
  • 2
    Když maso obrátíme, často je poléváme vzniklou šťávou - glazujeme.
  • 3
    Z kostí připravíme šťávu, kterou na talíři nalijeme kolem plátků masa.
  • 4
    Podáváme s petrželkovými bramborami nebo brokolicí s máslem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.