Jednoduchý recept

Telecí hrudí glazované

  • Rakousko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 105 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 90 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 10190

Ingredience

1 kávová lžička Sůl
1000 g Telecí hruď
2 ks Telecí kosti
100 g Zelenina kořenová

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 526 kcal
Kilojoule 2 202kJ
0% Sacharidy 1 g
49% Tuky 37 g
19% Sodík 371 mg
78% Bílkoviny 44 g

Telecí hrudí glazované postup přípravy receptu:

1

Omyté hrudí vykostíme a odstraníme chrupavky. Maso osolíme a zvolna pečeme na podkladu z nasekaných kostí a kořenové zeleniny. Přilijeme malé množství vody.

2

Když maso obrátíme, často je poléváme vzniklou šťávou - glazujeme.

3

Z kostí připravíme šťávu, kterou na talíři nalijeme kolem plátků masa.

4

Podáváme s petrželkovými bramborami nebo brokolicí s máslem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept