Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 10202

Ingredience

100 g Anglická slanina
450 g Játra husí
1 ks Lanýž
1 kávová lžička Paštikové koření
1 kávová lžička Sůl
1 šálek Víno madeira
5 ks Šalotka

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 517 kcal
Kilojoule 2 165kJ
14% Sacharidy 52 g
22% Tuky 16 g
30% Sodík 591 mg
48% Bílkoviny 27 g

Husí játra dušená postup přípravy receptu:

1

Omytá játra odblaníme a uprostřed nařízneme. Naplníme je plátky lanýže, obalíme plátky slaniny a posypeme paštikovým kořením.

2

Dno pekáčku vyložíme nasekanou šalotkou, zalijeme Madeirou a vložíme připravená játra. Pod poklicí v troubě dusíme při mírné teplotě 30-40 minut.

3

Hotová játra nakrájíme na plátky a zalijeme procezenou šťávou.

4

Podáváme s dušenou rýží.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept