Jednoduchý recept

Žabí stehýnka smažená

  • Rakousko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 10229

Ingredience

1 dl Citronová šťáva
2 ks Citrony
4 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
200 ml Olej rostlinný
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
4 polévková lžíce Strouhanka
1 špetka Sůl
1 ks Vejce slepičí
600 g Žabí stehýnka

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 240 kcal
Kilojoule 1 004kJ
4% Sacharidy 14 g
12% Tuky 9 g
12% Sodík 231 mg
50% Bílkoviny 28 g

Žabí stehýnka smažená postup přípravy receptu:

1

Omytá stehýnka marinujeme v citronové šťávě, soli a pepři asi 1-2 hodiny.

2

Potom stehýnka osušíme a obalíme v mouce, rozšlehaném vejci a ve strouhance. V rozpáleném oleji je smažíme dozlatova.

3

Pokrm posypeme petrželkou a ozdobíme plátky citronu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept