Jednoduchý recept

Omáčka rybí jíšková

  • Rakousko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 10234
Kategorie: Omáčky teplé

Ingredience

40 g Máslo čerstvé
40 g Mouka pšeničná hladká T 650
0,3 l Víno bílé
0,5 l Vývar rybí

Nutriční hodnoty jedné porce

37% Kalorie 722 kcal
Kilojoule 3 021kJ
11% Sacharidy 38 g
49% Tuky 37 g
80% Sodík 2 g
27% Bílkoviny 15 g

Omáčka rybí jíšková postup přípravy receptu:

1

Na pánvi rozpustíme máslo a opražíme na něm hladkou mouku.

2

Zalijeme rybím vývarem, bílým vínem a povaříme 30 minut.

3

Omáčku podáváme k rybímu masu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept