Zdravý recept

Horký vývar s plátkem masa

  • Rakousko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 10237

Ingredience

800 g Hovězí maso zadní
50 g Morek
1 hrst Pažitka
1 kávová lžička Sůl
200 g Zelenina kořenová

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 364 kcal
Kilojoule 1 522kJ
1% Sacharidy 3 g
26% Tuky 19 g
15% Sodík 296 mg
80% Bílkoviny 45 g

Horký vývar s plátkem masa postup přípravy receptu:

1

Hovězí maso uvaříme v osolené vodě spolu s kořenovou zeleninou tak, aby zůstalo křehké.

2

Uvařené maso nakrájíme na plátky. Na každý talíř dáme jeden plátek masa, zalijeme horkým vývarem, přidáme uvařenou, nakrájenou zeleninu a kousek morku.

3

Nakonec polévku hustě posypeme nasekanou pažitkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept