Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 10248

Ingredience

4 ks Holoubata
300 g Houby čerstvé
50 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
1 hrst Petržel - nať
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

28% Kalorie 548 kcal
Kilojoule 2 293kJ
1% Sacharidy 4 g
44% Tuky 33 g
18% Sodík 360 mg
100% Bílkoviny 56 g

Holoubata na houbách postup přípravy receptu:

1

Holoubata oškubeme, vykucháme, omyjeme a rozpůlíme.

2

Potřeme je solí a vložíme do kastrolu na rozpuštěné máslo. Maso posypeme nakrájenými houbami, osolíme, opepříme a pod pokličkou dusíme na mírném ohni asi 30 minut doměkka.

3

Půlky holoubat upravíme na mísu, houby smícháme s nasekanou petrželkou a obložíme jimi holoubata.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept