Zdravý recept

Mořidlo k nakládání zvěřiny

  • Rakousko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 10253

Ingredience

Nutriční hodnoty jedné porce

80% Kalorie 1,577 kcal
Kilojoule 6 600kJ
100% Sacharidy 362 g
257% Tuky 193 g
28% Sodík 565 mg
121% Bílkoviny 68 g

Mořidlo k nakládání zvěřiny postup přípravy receptu:

1

Vodu svaříme s octem a přidáme očištěnou, na plátky nakrájenou zeleninu, cibuli a tlučené koření. Vše vaříme na mírném ohni asi 30 minut. Necháme vychladnout.

2

Maso zalijeme vychladlým mořidlem a necháme pod pokličkou přes noc v chladu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept