Recept

Omeleta s telecí ledvinou

  • Rakousko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 10272

Ingredience

0,5 ks Cibule
4 polévková lžíce Mléko polotučné
50 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
1 ks Petržel - nať
1 špetka Sůl
1 ks Telecí ledviny
12 ks Vejce slepičí
0,5 šálek Víno madeira
50 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 526 kcal
Kilojoule 2 199kJ
2% Sacharidy 9 g
42% Tuky 32 g
26% Sodík 528 mg
76% Bílkoviny 42 g

Omeleta s telecí ledvinou postup přípravy receptu:

1

Oloupanou, jemně nakrájenou cibuli zpěníme na másle, přidáme nasekanou petrželku, nakrájené žampiony a vše podusíme.

2

Telecí ledvinu upečeme, zbavíme tuku a nasekáme nahrubo. Přidáme ji k podušené směsi, zalijeme vývarem a necháme přejít varem. Osolíme, opepříme a ochutíme Madeirou.

3

Z vajec, mléka a špetky soli připravíme 4 omelety. Naplníme je hotovou směsí.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept