Jednoduchý recept

Lín v alobalu

  • Rakousko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (38%)
ID receptu: 10275

Ingredience

1 polévková lžíce Citronová šťáva
1 polévková lžíce Kopr čerstvý
1000 g Lín
100 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 381 kcal
Kilojoule 1 593kJ
0% Sacharidy 1 g
29% Tuky 22 g
3% Sodík 59 mg
78% Bílkoviny 44 g

Lín v alobalu postup přípravy receptu:

1

Ryby zbavíme šupin, ploutví, vykucháme, omyjeme a osolíme.

2

Připravíme marinádu z citronové šťávy smíchané s pepřem, nasekanou petrželkou a koprem. Marinádu nalijeme na ryby.

3

Alobal potřeme na lesklé straně máslem, líny položíme na pomaštěnou stranu a dobře zabalíme. Pečeme v troubě při vysoké teplotě asi 25 minut.

Poznámka

Podáváme v alobalu se sardelovým máslem a petrželkovými bramborami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept