Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 10280

Ingredience

1 ks Bobkový list
1 ks Cibule
2 ks Citrony
1 kg Kambala
0,5 l Mléko polotučné
1 kávová lžička Pepř černý celý
1 ks Petržel - nať
1 kávová lžička Sůl
1500 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 328 kcal
Kilojoule 1 370kJ
4% Sacharidy 15 g
13% Tuky 10 g
29% Sodík 588 mg
81% Bílkoviny 45 g

Kambala vařená postup přípravy receptu:

1

Očištěnou rybu omyjeme ve studené vodě a potřeme citronovou šťávou.

2

Do osolené vody přilijeme mléko, přidáme kolečka cibule, bobkový list, kuličky pepře a petrželovou nať. Uvedeme do varu, vložíme porce ryby, var stáhneme a rybu necháme táhnout asi 12 minut.

3

Uvařené porce vyjmeme, necháme okapat a položíme je na mísu bílou stranou nahoru. Obkládáme plátky citronu a petrželkou.

Poznámka

Podáváme s vařenými bramborami a holandskou omáčkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept