Recept

Vepřové ragú v pikantní omáčce

  • Rakousko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 10303

Ingredience

200 g Cibule
1 polévková lžíce Hořčice
1 kávová lžička Kapary sterilované
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
2 ks Okurky nakládané
1 špetka Pepř cayenský
1 špetka Pepř černý mletý
1 ks Petržel - nať
0,1 l Smetana 12% (konzumní)
1 špetka Sůl
60 g Tuk
600 g Vepřová plec
1 dl Víno bílé
250 ml Vývar z hovězích kostí

Nutriční hodnoty jedné porce

33% Kalorie 650 kcal
Kilojoule 2 721kJ
3% Sacharidy 12 g
69% Tuky 52 g
127% Sodík 3 g
53% Bílkoviny 30 g

Vepřové ragú v pikantní omáčce postup přípravy receptu:

1

Omyté maso nakrájíme na tenké plátky a rychle osmahneme na rozpáleném tuku.

2

Přidáme najemno nakrájenou cibuli, osmahneme ji, zaprášíme moukou, krátce opražíme a zalijeme vývarem. Osolíme, opepříme, přidáme špetku cayenského pepře a pod pokličkou dusíme do poloměkka.

3

Potom přidáme nadrobno nakrájené okurky, kapary, petrželku a ještě dusíme. Nakonec dohladka rozmícháme kyselou smetanu s bílým vínem a hořčicí a přilijeme ji do omáčky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept