Vepřové ragú v pikantní omáčce

70 min.
Rakousko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
650 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
52 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso nakrájíme na tenké plátky a rychle osmahneme na rozpáleném tuku.
  • 2
    Přidáme najemno nakrájenou cibuli, osmahneme ji, zaprášíme moukou, krátce opražíme a zalijeme vývarem. Osolíme, opepříme, přidáme špetku cayenského pepře a pod pokličkou dusíme do poloměkka.
  • 3
    Potom přidáme nadrobno nakrájené okurky, kapary, petrželku a ještě dusíme. Nakonec dohladka rozmícháme kyselou smetanu s bílým vínem a hořčicí a přilijeme ji do omáčky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.