Jednoduchý recept

Skopové řízky po anglicku (mutton - chop)

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 10310
Kategorie: Maso

Ingredience

2 stroužek Česnek
2 polévková lžíce Hořčice plnotučná
4 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
200 ml Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
210 g Řeřicha
800 g Skopový hřbet
4 polévková lžíce Strouhanka
1 kávová lžička Sůl
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

50% Kalorie 979 kcal
Kilojoule 4 095kJ
2% Sacharidy 9 g
112% Tuky 84 g
16% Sodík 320 mg
76% Bílkoviny 43 g

Skopové řízky po anglicku (mutton - chop) postup přípravy receptu:

1

Omytý skopový hřbet nakrájíme na řízky. Lehce je naklepeme, potřeme solí, pepřem, česnekem, hořčicí a nasekanou petrželkou. Cípy řízků přehneme a upevníme párátkem.

2

Maso obalíme v mouce, vejcích rozšlehaných s hořčicí a lžičkou oleje a ve strouhance.

3

Řízky smažíme na rozpáleném oleji dozlatova.

4

Podáváme upravené na míse a obložené řeřichou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept