Augšpurské uzenky opékané - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 30 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Augšpurské uzenky opékané
Celkový čas: | 30 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 10 minut |
Doba vaření: | 20 minut |
Autor: | nova |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (22%) |
ID receptu: | 10325 |
Kategorie: | Maso |
Ingredience
4 polévková lžíce | Mouka pšeničná hladká T 650 |
8 ks | Špekáčky |
100 g | Tuk |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 0,0mg |
---|---|
Cholesterol | 23,8mg |
Draslík | 0,0mg |
Vláknina | 126,0mg |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,0mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 0,0mg |
Vitamín E | 0,2mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 0,0mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Tuk mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Mouka pšeničná hladká T 650, Špekáčky mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.

Augšpurské uzenky opékané postup přípravy receptu:
1 | Špekáčky oloupeme a podélně rozkrojíme. Na vyklenuté straně je nakrojíme na 2mm. |
2 | Připravené špekáčky obalíme v mouce a po obou stranách je opečeme na rozpáleném tuku dozlatova. |
3 | Podáváme s bramborovou kaší, opékanými bramborami a se saláty. |