Jednoduchý recept

Augšpurské uzenky opékané

  • Rakousko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 10325

Ingredience

4 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
100 g Tuk
8 ks Špekáčky

Nutriční hodnoty jedné porce

38% Kalorie 750 kcal
Kilojoule 3 137kJ
1% Sacharidy 5 g
109% Tuky 82 g
2% Sodík 38 mg
0% Bílkoviny 0 g

Augšpurské uzenky opékané postup přípravy receptu:

1

Špekáčky oloupeme a podélně rozkrojíme. Na vyklenuté straně je nakrojíme na 2mm.

2

Připravené špekáčky obalíme v mouce a po obou stranách je opečeme na rozpáleném tuku dozlatova.

3

Podáváme s bramborovou kaší, opékanými bramborami a se saláty.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept