Jednoduchý recept

Klobásy opékané

  • Rakousko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 10327

Ingredience

4 ks Klobása vepřová
100 g Tuk

Nutriční hodnoty jedné porce

31% Kalorie 602 kcal
Kilojoule 2 520kJ
0% Sacharidy 0 g
80% Tuky 60 g
39% Sodík 790 mg
26% Bílkoviny 14 g

Klobásy opékané postup přípravy receptu:

1

Klobásy nejdříve povaříme asi 5 minut.

2

Vyjmeme je z vody, ponoříme do mléka a osušené opékáme po obou stranách dozlatova.

3

Podáváme s opékanými bramborami a kysaným zelím.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept