Kaštany glazované

50 min.
Rakousko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
376 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
14 g
Sacharidy
60 g
Cukr
4 g
Vápník
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Jedlé kaštany nařízneme na oblé straně a položíme na vlhký plech. Necháme je v troubě, až slupka praskne a dá se oloupat.
  • 2
    Cukr zkaramelizujeme na másle, přidáme kaštany s trochou vývaru a pod pokličkou je dusíme téměř doměkka. Dbáme, aby se voda zcela neodpařila.
  • 3
    Když kaštany změknou, necháme je zesklovatět tak, aby byly obaleny karamelem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.