Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 10333

Ingredience

1 špetka Cukr krupice
500 g Kaštany jedlé
1 polévková lžíce Martell cognac
50 g Máslo čerstvé
3 polévková lžíce Smetana 12% (konzumní)
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 349 kcal
Kilojoule 1 462kJ
16% Sacharidy 56 g
17% Tuky 12 g
3% Sodík 61 mg
4% Bílkoviny 2 g

Kaštanové pyré postup přípravy receptu:

1

Jedlé kaštany nařízneme na oblé straně, položíme na vlhký plech a necháme je v troubě, až slupka praskne a dá se oloupat.

2

Oloupané kaštany uvaříme v osolené vodě pod pokličkou doměkka. Scedíme je a prolisujeme.

3

V kastrolu rozpustíme máslo, přidáme prolisované kaštany a rozmícháme je se smetanou a vývarem na hustou kaši.

4

Nakonec pokrm podle chuti osolíme, osladíme a ochutíme koňakem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept