Jednoduchý recept

Špikovaná štika

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 10376

Ingredience

100 g Anglická slanina
1 špetka Kmín celý
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
2 polévková lžíce Paprika mletá sladká
2 polévková lžíce Petržel - nať
1 kávová lžička Sůl
2 dl Voda pitná
800 g Štika obecná

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 292 kcal
Kilojoule 1 220kJ
0% Sacharidy 1 g
28% Tuky 21 g
20% Sodík 405 mg
46% Bílkoviny 26 g

Špikovaná štika postup přípravy receptu:

1

Omyté porce štiky osolíme, pokmínujeme a protkneme nudličkami slaniny, které jsme obalili v paprice.

2

Maso zprudka opečeme na rozehřátém másle po obou stranách. Podlijeme trochou vody a pod pokličkou dusíme za občasného podlévání vodou, až maso změkne.

3

Před podáváním posypeme pokrm nasekanou petrželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept