Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 10378
Kategorie: Maso

Ingredience

4 stroužek Česnek
2 polévková lžíce Citronová šťáva
4 polévková lžíce Máslo bylinkové
6 polévková lžíce Máslo čerstvé
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
1 polévková lžíce Petržel - nať
800 g Pstruh

Nutriční hodnoty jedné porce

33% Kalorie 642 kcal
Kilojoule 2 686kJ
1% Sacharidy 4 g
67% Tuky 50 g
5% Sodík 105 mg
76% Bílkoviny 43 g

Pstruh na pánvi postup přípravy receptu:

1

Omyté pstruhy osolíme, opepříme a potřeme prolisovaným česnekem. Obalíme je v mouce a opečeme na másle dozlatova.

2

Pstruhy přendáme na talíře, pokapeme citronovou šťávou a přelijeme rozpuštěným bylinkovým máslem.

3

Každou porci posypeme nasekanou petrželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept