Pstruh na pánvi - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 30 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Pstruh na pánvi
Celkový čas: | 30 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 10 minut |
Doba vaření: | 20 minut |
Autor: | cerna |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (23%) |
ID receptu: | 10378 |
Kategorie: | Maso |
Ingredience
4 stroužek | Česnek |
2 polévková lžíce | Citronová šťáva |
4 polévková lžíce | Máslo bylinkové |
6 polévková lžíce | Máslo čerstvé |
2 polévková lžíce | Mouka pšeničná hladká T 650 |
1 polévková lžíce | Petržel - nať |
800 g | Pstruh |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 3g |
---|---|
Cholesterol | 152,0mg |
Draslík | 754,2mg |
Vláknina | 383,0mg |
Vitamín A | 115,1mg |
Vitamín B6 | 0,5mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 5,9mg |
Vitamín E | 0,4mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 36,2mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Česnek, Citronová šťáva, Pstruh mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Máslo bylinkové, Máslo čerstvé, Mouka pšeničná hladká T 650, Petržel - nať mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Pstruh na pánvi postup přípravy receptu:
1 | Omyté pstruhy osolíme, opepříme a potřeme prolisovaným česnekem. Obalíme je v mouce a opečeme na másle dozlatova. |
2 | Pstruhy přendáme na talíře, pokapeme citronovou šťávou a přelijeme rozpuštěným bylinkovým máslem. |
3 | Každou porci posypeme nasekanou petrželkou. |