Švédská veka

20 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
805 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
70 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
297 mg
Cukr
192 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Veku (nebo bagetu) nakrájíme na plátky, ale nedokrojíme.
  • 2
    Plátky potřeme změklým máslem smíchaným s pažitkou, prolisovaným česnekem, solí a pepřem. Do zářezů vložíme vždy plátek sýru a šunky.
  • 3
    Veku zabalíme do alobalu nebo do fólie a dáme vychladit do ledničky.
  • 4
    Před podáváním nakrájíme plátky obráceně, než jak byly původně naříznuté.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.