Klobásy na jablkách - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 30 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Klobásy na jablkách
Celkový čas: | 30 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 10 minut |
Doba vaření: | 20 minut |
Autor: | filmova |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (25%) |
ID receptu: | 10405 |
Kategorie: | Maso |
Ingredience
8 ks | Jablka |
4 ks | Klobása vepřová |
5 polévková lžíce | Máslo čerstvé |
Nutriční hodnoty jedné porce
39% Kalorie 770 kcal
Kilojoule 3 220kJ
15% Sacharidy 55 g
75% Tuky 56 g
38% Sodík 756 mg
28% Bílkoviny 16 g
Uhlovodany | 55g |
---|---|
Cholesterol | 104,0mg |
Draslík | 735,0mg |
Vláknina | 15g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,3mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 19,1mg |
Vitamín E | 1,3mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 28,9mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Jablka, Klobása vepřová mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Máslo čerstvé mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Klobásy na jablkách postup přípravy receptu:
1 | Klobásy opečeme na rozehřátém másle po obou stranách. |
2 | Oloupaná, na kousky nakrájená jablka přidáme k opečeným klobásám, které jsme propíchali vidličkou. Vše dusíme 15-20 minut, až jablka změknou. |
3 | Na talíři klobásy obložíme podušenými jablky. |