Jednoduchý recept

Klobásy na jablkách

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 10405

Ingredience

8 ks Jablka
4 ks Klobása vepřová
5 polévková lžíce Máslo čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

39% Kalorie 770 kcal
Kilojoule 3 220kJ
15% Sacharidy 55 g
75% Tuky 56 g
38% Sodík 756 mg
28% Bílkoviny 16 g

Klobásy na jablkách postup přípravy receptu:

1

Klobásy opečeme na rozehřátém másle po obou stranách.

2

Oloupaná, na kousky nakrájená jablka přidáme k opečeným klobásám, které jsme propíchali vidličkou. Vše dusíme 15-20 minut, až jablka změknou.

3

Na talíři klobásy obložíme podušenými jablky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept