Grilované klobásy - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 30 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Grilované klobásy
Celkový čas: | 30 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 10 minut |
Doba vaření: | 20 minut |
Autor: | mala |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (27%) |
ID receptu: | 10419 |
Kategorie: | Maso |
Ingredience
2 polévková lžíce | Hořčice plnotučná |
8 ks | Klobása vepřová |
4 polévková lžíce | Olej stolní |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 715,0mg |
---|---|
Cholesterol | 151,6mg |
Draslík | 614,0mg |
Vláknina | 0,0mg |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,3mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 1,4mg |
Vitamín E | 1,1mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 1,8mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Klobása vepřová, Olej stolní mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Hořčice plnotučná mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.

Grilované klobásy postup přípravy receptu:
1 | Klobásy na povrchu propíchneme vidličkou a po obou stranách do nich uděláme zářezy. |
2 | Klobásy potřeme olejem smíchaným s hořčicí a rozložíme je na rozehřátý grilovací rošt potřený olejem. |
3 | Opékáme asi 20 minut a během pečení klobásy občas obrátíme. |