Jednoduchý recept

Parmazánové máslo

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 10437

Ingredience

1 polévková lžíce Citronová šťáva
4 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Petržel - nať
2 polévková lžíce Sýr Parmezán

Nutriční hodnoty jedné porce

9% Kalorie 171 kcal
Kilojoule 717kJ
0% Sacharidy 1 g
24% Tuky 18 g
5% Sodík 96 mg
4% Bílkoviny 2 g

Parmazánové máslo postup přípravy receptu:

1

Změklé máslo utřeme s nastrouhaným sýrem, nasekanou petrželkou a citronovou šťávou.

2

Necháme ztuhnout v chladničce.

3

Parmazánové máslo podáváme k masu.

Poznámka

Místo Parmezánu můžeme použít Nivu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept