Cibulová hořčice - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 20 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Cibulová hořčice
Celkový čas: | 20 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 20 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | Marcela Mikešová |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (41%) |
ID receptu: | 10460 |
Kategorie: | Ochucený ocet a oleje, hořčice |
Ingredience
1 ks | Cibule - nať |
1 balení | Hořčice plnotučná |
Nutriční hodnoty jedné porce
0% Kalorie 1 kcal
Kilojoule 4kJ
0% Sacharidy 0 g
0% Tuky 0 g
0% Sodík 0 mg
0% Bílkoviny 0 g
Uhlovodany | 179,4mg |
---|---|
Cholesterol | 0,0mg |
Draslík | 4,8mg |
Vláknina | 108,0mg |
Vitamín A | 120,0mg |
Vitamín B6 | 0,0mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 0,4mg |
Vitamín E | 0,0mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 0,0mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Cibule - nať mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Hořčice plnotučná mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Cibulová hořčice postup přípravy receptu:
1 | Cibuli nastrouháme a omytou nať jemně nakrájíme. Vše promícháme s plnotučnou hořčicí. |
2 | Podáváme k opečeným uzeninám nebo masům. |