Recept

Skopové maso na majoránce

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 10476

Ingredience

1 ks Cibule
1 špetka Majoránka
40 g Mouka pšeničná hladká T 650
70 g Máslo čerstvé
1 špetka Paprika mletá sladká
1000 g Skopové maso přední
1 kávová lžička Sůl
100 g Zelenina kořenová
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

44% Kalorie 869 kcal
Kilojoule 3 638kJ
3% Sacharidy 12 g
100% Tuky 75 g
22% Sodík 438 mg
68% Bílkoviny 38 g

Skopové maso na majoránce postup přípravy receptu:

1

Omyté maso nakrájíme na kousky a osolíme.

2

Na rozpuštěném másle osmahneme nakrájenou kořenovou zeleninu a cibuli. Přidáme maso, podlijeme trochou vařící vody a dusíme doměkka.

3

V kastrole připravíme světlou jíšku z nasucho opražené mouky a másla, zředíme ji šťávou z masa na hustší omáčku, přidáme utřený česnek, papriku, majoránku a nakonec měkké maso. Vše ještě chvíli povaříme.

4

Podáváme s opečenými bramborami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept