Jednoduchý recept

Přírodní vepřová kotleta

  • Česko
Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept
5 1 Přírodní vepřová kotleta 5 1
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 10491
Kategorie: Maso

Ingredience

30 g Máslo čerstvé
20 g Mouka pšeničná hladká T 650
50 g Olej stolní
1 špetka Sůl
4 ks Vepřové kotlety

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 355 kcal
Kilojoule 1 487kJ
1% Sacharidy 4 g
37% Tuky 28 g
6% Sodík 113 mg
38% Bílkoviny 21 g
Přírodní vepřová kotleta
  • Přírodní vepřová kotleta
  • 1
  • Přírodní vepřová kotleta
  • 2
  • Vložit obrázek

Přírodní vepřová kotleta postup přípravy receptu:

1

Omyté kotlety osušíme, na okrajích nařízneme, naklepeme a osolíme.

2

Maso obalíme v hladké mouce a zprudka opečeme po obou stranách v rozpáleném oleji. Opečené kotlety potřeme máslem.

3

Ihned podáváme. Vhodnou přílohou jsou hranolky a tatarská omáčka.

Komentáře a hodnocení

 
Lucie Klouparová
Přírodní vepřová kotleta
Jednoduchý recept, který vám usnadní přípravu rychlého oběda pro každého a to jak pro dospělé, tak i pro děti a ještě si všichni moc pochutnáte. Jako přílohu jsem zvolila rýži se slaninou na rajčatech. Ale hodí se k tomu i hranolky, vařené brambory, bramborová kaše, zeleninový salát a jiné přílohy.

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept