Přírodní vepřová kotleta - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 20 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Přírodní vepřová kotleta
Celkový čas: | 20 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 10 minut |
Doba vaření: | 10 minut |
Autor: | nova |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (22%) |
ID receptu: | 10491 |
Kategorie: | Maso |
Ingredience
30 g | Máslo čerstvé |
20 g | Mouka pšeničná hladká T 650 |
50 g | Olej stolní |
1 špetka | Sůl |
4 ks | Vepřové kotlety |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 0,0mg |
---|---|
Cholesterol | 85,0mg |
Draslík | 343,0mg |
Vláknina | 315,0mg |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,7mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 0,0mg |
Vitamín E | 0,3mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 9,0mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Olej stolní, Sůl mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Máslo čerstvé, Mouka pšeničná hladká T 650, Vepřové kotlety mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Přírodní vepřová kotleta postup přípravy receptu:
1 | Omyté kotlety osušíme, na okrajích nařízneme, naklepeme a osolíme. |
2 | Maso obalíme v hladké mouce a zprudka opečeme po obou stranách v rozpáleném oleji. Opečené kotlety potřeme máslem. |
3 | Ihned podáváme. Vhodnou přílohou jsou hranolky a tatarská omáčka. |
Jednoduchý recept, který vám usnadní přípravu rychlého oběda pro každého a to jak pro dospělé, tak i pro děti a ještě si všichni moc pochutnáte. Jako přílohu jsem zvolila rýži se slaninou na rajčatech. Ale hodí se k tomu i hranolky, vařené brambory, bramborová kaše, zeleninový salát a jiné přílohy.