Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 10494

Ingredience

1 ks Cibule
400 g Houby čerstvé
1 špetka Kmín celý
40 g Máslo čerstvé
1 špetka Sůl
3 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

9% Kalorie 185 kcal
Kilojoule 773kJ
2% Sacharidy 8 g
18% Tuky 13 g
7% Sodík 137 mg
19% Bílkoviny 11 g

Hříbky s vejci postup přípravy receptu:

1

Očištěné hříbky nakrájíme na plátky, oloupanou cibuli jemně nakrájíme a vše dusíme na másle, až se voda vydusí.

2

Přidáme sůl, kmín, rozšlehaná vejce a za stálého míchání necháme zhoustnout.

3

Podáváme s vařenými bramborami nebo s chlebem.

Poznámka

Použijeme čerstvé, nejlépe pravé hřiby.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept