Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 10532

Ingredience

400 ml Mléko polotučné
2 polévková lžíce Mouka polohrubá
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
2 polévková lžíce Petržel - nať
200 g Salám jemný
1 špetka Sůl
3 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 302 kcal
Kilojoule 1 265kJ
2% Sacharidy 9 g
31% Tuky 24 g
29% Sodík 581 mg
25% Bílkoviny 14 g

Salámový pudink postup přípravy receptu:

1

Z másla a mouky připravíme světlou jíšku, zalijeme ji mlékem a za stálého míchání uvaříme hustou kaši.

2

Po částečném vychladnutí kaši osolíme, vmícháme do ní žloutky, nasekanou petrželku, nakrájený salám a nakonec pevný sníh ušlehaný z bílků.

3

Směsí naplníme do 3/4 zavařovací sklenici a vaříme v páře asi 40 minut.

4

Uvařený pudink opatrně vyklopíme a nakrájíme na plátky.

Poznámka

Pudink můžeme také upéci v zapékací míse v troubě.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept