Jednoduchý recept

Pstruh s mandlemi a bylinkami

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 10555

Ingredience

2 polévková lžíce Bylinky čerstvé - svazek
2 polévková lžíce Citronová šťáva
2 polévková lžíce Mandle plátky
125 g Máslo čerstvé
800 g Pstruh
1 kávová lžička Sůl
2 polévková lžíce Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

28% Kalorie 561 kcal
Kilojoule 2 347kJ
0% Sacharidy 2 g
56% Tuky 42 g
15% Sodík 299 mg
77% Bílkoviny 43 g

Pstruh s mandlemi a bylinkami postup přípravy receptu:

1

Očištěné pstruhy osolíme a pečeme na pánvi na rozehřátém másle asi 10 minut po každé straně. Upečené ryby přendáme na nahřátý talíř.

2

Do vypečené šťávy vmícháme plátky mandlí a nasekané bylinky. Zředíme 2 lžícemi vody a krátce prohřejeme.

3

Pstruhy na talíři přelijeme šťávou a pokapeme citronem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept