Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 10563

Ingredience

1 ks Cibule
230 g Hrášek
2 ks Jablka
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
2 polévková lžíce Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
378,8 g Rýže loupaná
1 kávová lžička Sůl
500 g Vepřový bok
1600 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

58% Kalorie 1,139 kcal
Kilojoule 4 768kJ
28% Sacharidy 103 g
94% Tuky 70 g
13% Sodík 261 mg
39% Bílkoviny 22 g

Rýžový hrnec postup přípravy receptu:

1

Na rozehřátém oleji zprudka osmahneme omytý, na kousky nakrájený bůček obalený v mouce.

2

Přidáme jemně nakrájenou cibuli, sůl, pepř, opranou a okapanou rýži a vše krátce opečeme. Zalijeme horkou osolenou vodou a pod pokličkou zvolna dusíme asi 20 minut.

3

Oloupané jablko nakrájíme na kostičky a spolu s hráškem vmícháme do rýže. Zvolna dovaříme.

Poznámka

Jablka a hrášek můžeme nahradit rajčaty a paprikami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept