Recept

Červené zelí na víně

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 10580

Ingredience

1 špetka Cukr krupice
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
1 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
20 g Sádlo škvařené
1 špetka Sůl
1 dl Víno červené
600 g Zelí červené - sterilizované

Nutriční hodnoty jedné porce

6% Kalorie 114 kcal
Kilojoule 476kJ
3% Sacharidy 12 g
7% Tuky 5 g
21% Sodík 426 mg
4% Bílkoviny 2 g

Červené zelí na víně postup přípravy receptu:

1

Zelí nakrájíme na tenké nudličky, podlijeme trochou vroucí vody a dusíme.

2

Ze sádla a mouky připravíme růžovou jíšku, zředíme ji vodou a vývarem ze zelí a povaříme v hustší omáčku. Přidáme zelí, přilijeme víno a dusíme, až je zelí měkké. Nakonec přidáme sůl, cukr a ocet.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept