Recept

Hlávkové zelí na smetaně

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (38%)
ID receptu: 10581

Ingredience

1 špetka Kmín celý
20 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
1 dl Smetana 12% (konzumní)
1 špetka Sůl
250 ml Voda pitná
600 g Zelí hlávkové bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

6% Kalorie 109 kcal
Kilojoule 455kJ
3% Sacharidy 10 g
10% Tuky 7 g
4% Sodík 88 mg
5% Bílkoviny 3 g

Hlávkové zelí na smetaně postup přípravy receptu:

1

Očištěné zelí nakrájíme na tenké nudličky. Přidáme máslo, kyselou smetanu, osolíme, opepříme a okmínujeme. Pod pokličkou dusíme doměkka.

2

Je-li třeba, podlijeme zelí při dušení trochou vody.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept