Jednoduchý recept

Rajčata po provensálsku

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 10599

Ingredience

2 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
1 špetka Pepř černý mletý
2 polévková lžíce Petržel - nať
6 ks Rajčata
2 polévková lžíce Strouhanka
1 špetka Sůl
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

2% Kalorie 45 kcal
Kilojoule 189kJ
2% Sacharidy 5 g
3% Tuky 2 g
3% Sodík 65 mg
2% Bílkoviny 1 g

Rajčata po provensálsku postup přípravy receptu:

1

Omytá rajčata rozkrojíme příčně na poloviny a odstraníme zrnka.

2

Rajčata osolíme, opepříme a naplníme směsí strouhanky, utřeného česneku a nasekané petrželky. Pokapeme olejem a pečeme asi 15 minut v horké troubě nebo pod grilem. Rajčata mají být měkká a na povrchu zčervenalá.

Poznámka

Podáváme ke grilovanému a pečenému masu nebo k omeletám.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept